Възстановяване на тялото след раждане с VelaShapeIII

Ако сте майка, която се бори да възстанови тялото си след раждане, не сте сами! Не е тайна, че новородилите майки са изправени пред поредица от физически и емоционални предизвикателства, след раждането. Тези предизвикателства включват драматични хормонални колебания, нарушаване на съня и дори козметични промени в тялото. Промените се изразяват в отпусната кожа, прекомерно задържане на вода, стрии, увеличаване на телесните мазнини и дори целулит в нови области. Може би най-разочароващият аспект на тези физически промени е, че в много случаи само диета и упражнения не са достатъчни, за да върнете тялото си в красивата му форма преди бременността.

Най-проблемните зони за майките след бременността са долната част на корема, паласките, седалището и задната част на бедрата. Ние в Nude Aesthetic сме тук, за да ви помогнем, защото вярваме, че красивото преживяване на бременността и раждането не трябва да бъде последвано от нежелание да гледате променените си форми в огледалото. Благодарение на протокола за работа Body After Baby с нашият апарат VelaShapeIII, ще можете много по-бързо да възвърнете не само формата на тялото си, но и своето самочувствие.

Корем на раждала преди 6 месеца майка след една процедура с VelaShapeIII

Корем на раждала преди 6 месеца майка след една процедура с VelaShapeIII

*Още снимки на РЕЗУЛТАТИ можете да разгледате тук: РЕЗУЛТАТИ АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ

Защо VelaShapeIII е най-доброто решение за възстановяване след раждане?

Ако преди години възможностите за майките след раждането се ограничаваха до това да се подлагат на скъпи и рискови хирургични процедури като коремна пластика (прибиране на корема) и липосукция, то в днешно време майки от цял свят се обръщат към първата и единствена по рода си неинвазивна процедура за намаляване на целулита и обиколката, стягане и изглаждане на проблемните зони. С над 3,5 милиона извършени процедури VelaShapeIII става предпочитаният избор на майките за възстановяване след раждане.

В Nude Aesthetic ви предлагаме безопасно, неинвазивно и ефективно лечение, което ще ви помогне да възстановите тялото си след раждане с протокола Body After Baby на VelaShapeIII.

Как работи VelaShapeIII?

Апаратът VelaShapeIII използва четири компонентна EOS патентована технология, чрез която се постигат изключителни резултати само за две до четири процедури:

  • Инфрачервената светлина загрява подкожните тъкани, за да позволи проникването на радиочестотни лъчи в дълбочина.
  • Радиочестотата загрява тъканите на дълбочина от 2 до ~ 20 мм, като по този начин разгражда и намалява мазнините.
  • Вакуума оптимизира абсорбцията на радиочестотна енергия и подобрява лимфния дренаж;
  • Масажните ролки подпомагат лимфния дренаж, притока на кръв и изглаждането на кожата.

Благодарение на тези четири компонента, VelaShapeIII е и единственият апарат, който стимулира процеса неокологенеза, т.е. производството на нов колаген и еластин. Липсата на колаген е една от най-основните причини да не може да се прибере коремът след раждане. Благодарение на процедурите с VelaShapeIII не само ще намалите видимо обиколката на корема, но ще изгладите кожата и ще редуцирате новопоявилите се стрии.

Колко време след раждане можете да започнете процедури с VelaShapeIII?

На първо място, за да извършвате процедурите с VelaShapeIII не трябва да кърмите. Клинични тестове върху беменни и кърмещи жени не се правят. По тази причина и процедури не се извършват, ако сте бременна или все още кърмите.

За жените, които са раждали секцио се препоръчва да започнат процедури в областта на корема и паласките най-рано шест месеца след раждане или след консултация с лекар. За всички останали зони няма проблем да започнат процедури с VelaShapeIII и по-рано.

Жените раждали естествено, могат да започнат процедури с VelaShapeIII веднага след раждането, стига да не кърмят.

 

Присъединете се към милионите доволни жени, които избраха VelaShapeIII. Запишете час за безплатна коснултация с наш терапевт.

 

запиши час за консултация
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина