За нас

Замисляли ли сте се колко време отделяте в мисли как да се чувствате съвършено в своята кожа?

Колко пъти сте стояли пред огледалото, избирайки тоалета, с който да прикриете несъвършенствата си и да покажете това, което харесвате най-много в себе си? Какво би Ви донесло удоволствието да имате гладка и нежна кожа?

Ние в Nude Аesthetic Center вярваме, че чистотата на тялото носи хармония, удоволствие, увереност, наслада и на ума.

Самата атмосфера на Nude Аesthetic Center предразполага своите клиенти, че ще получат точно тези услуги, които отговарят на нуждите не само на съвременната жена, но и на съвременния мъж.

От къде идва това усещане?

Разбира се, ние използваме най-модерните апарати и сертифицирани продукти. Но истината е, че една машина не е нищо без човекът зад нея. И това е най-ценният ни ресурс – отношението и грижата към клиента. Нашият екип от професионалисти ще потърси, намери и предложи най-благоприятния подход, чрез който да се постигнат най-добрите резултати при всеки отделен случай.

Въпреки, че естетиката може да помогне за подмладяване и подобряване на вида на кожата или тялото, истинската красота се намира в доверието, което излъчваме от себе си.

Тук, в Nude Аesthetic Center, нашата мисия е да създадем една трайна връзка, една увереност в нашите клиенти, а най-голямото ни желание – да помогнем на всеки един от Вас да изчисти ума и тялото си от всичко ненужно.

Нашият екип

Маргарита Георгиева

Терапевт Апаратни Процедури

Маги е сертифициран терапевт и специалист по естетични процедури за лице и тяло. В желанието си да развива все повече своите професионални умения, преминава през различни обучения, курсове и стажове, с които непрестанно разширява своите познания в работата със съвременна естетична апаратура.

office@nude-aesthetic.bg

Ирена Борисова

Терапевт Апаратни Процедури

Рени е завършила „Кинезитерапия “ в Медицински университет – София. Въпреки дългогодишната практика с естетични процедури за лицето и тялото, жаждата й за знания не спира – посещава различни семинари и има квалификации за извършване на естетични и дермато-козметични процедури.

office@nude-aesthetic.bg

0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина