Лазерна епилация от последно поколение

За процедурата

Лазерната епилация днес е един от най-предпочитаните методи за отстраняване на нежеланото окосмяване, както от жени, така и от мъже. Тя постепенно измества напълно традиционните методи като бръснене, кола маска или домашен епилатор. Това е така, заради безспорните предимства на лазерната епилация пред останалите методи.

Например, резултатът от нея може да трае години (резултати на наши клиенти). Кожата става по-гладка и мека, дори подмладена, заради светлинния източник на лазера. При нея няма риск от инфекции, какъвто крият традиционните методи за епилиране. Няма риск от враснали или обърнати косми, какъвто крие кола маската. Спестява много време от ежедневната Ви рутина по обезкосмяване. Спестява финансови средства. В дългосрочен план лазерната епилация излиза по-изгодно от традиционните методи за отстраняване на нежеланото окосмяване.

Също така тя е напълно безопасна. Доказала се е с множество клинични проучвания, както и повече от 13 милиона процедури, направени по света през годините. Лазерите в медицината се използват повече от 50 години.

Предимства на лазерната епилация

Ефективна

Лазерната епилация безспорно е най-ефективният метод за дълготрайно обезкосмяване. За да е успешна лазерната епилация и за сте доволни от ефекта, е добре тя да бъде извършена с висок клас лазер. Ние, в Nude Aesthetic, работим с диодния лазер Elysion PRO – най-популярният и доказано ефективен лазер в България и Европа.

Безболезнена

Изключително предимство на Elysion PRO е неговата безболезненост и безопасност, както за клиента, така и за терапевта. Лазерът има специална охлаждаща технология, вградена в апликатора му, която поддържа постоянна температура от 5 градуса по Целзий на повърхността на кожата. Това прави епилацията с Elysion PRO едновременно ефективна и безопасна. С този лазер имаме възможността да работим ефективно и без риск дори през летния сезон и върху кожа с тен.

Бърза

Лазерната епилация е сравнително бърза процедура. 1 процедура на цели крака трае около час и половина от влизането Ви в кабинета, през подготовката за процедурата и самата процедура, до излизането Ви от кабинета.
Подготовката за процедурата представлява очертаване на зоната за третиране, зачертаване на бенките в зоната с бял молив, нанасяне на контактен гел.

Често задавани въпроси

Какво представлява лазерната епилация като технология?

Лазерната епилация представлява светлинен импулс, който се привлича от меланина (пигмента, който придава цвета на косъма), загрява косъма, а той провежда топлината до корена (фоликула). В резултат фоликулът на косъма се нагрява до степен, при която бива унищожен. Кръвоносният съд, който го кръвоснабдява, се свива и по този начин нов косъм не пониква много дълго време. Може и с години.

Лазерният импулс прониква само в косъма без да засяга околните тъкани, това прави лазерната епилация напълно безопасен метод за справяне с нежеланото окосмяване.

След колко процедури мога да очаквам ефект?

При повечето наши клиенти ефектът се проявява още след първата процедура. Растежът на космите видимо намалява. Окосмяването става по-рехаво, а косъмчетата, които все пак поникват, са по-тънки и фини. Истински добър ефект обаче може да се види след 6-8 процедури. При всеки човек е много индивидуално, тъй като зависи от вида на кожата и космите, гъстотата на окосмяване, хормоналния баланс, дълбочина на разположение на космените фоликули, възрастта и много други фактори. На някои хора са им необходими повече на брой процедури, на други – по-малко.
Препоръчваме да направите безплатна консултация с наш специалист преди да започнете курс от процедури лазерна епилация.

С какви специалисти работите?

Нашите специалисти са висококвалифицирани. Те са обучени по програмата BMCAT (Bul Med Certifying Aesthetic Test) за работа конкретно с Elysion PRO. За да получат правоспособност да работят с лазера, те предварително са положили успешно изпит.

Може ли да се правят процедури и през лятото?

С Elysion PRO можем да работим безопасно и през лятото, дори върху кожа с тен. Но това, което е много важно да знаете е, че не бива да излагате на слънце зоната, която епилирате поне 3 дни преди и след процедурата. Много е важно да покривате зоната със слънцезащитен крем SPF 50+ ежедневно. Това е за Ваша безопасност и намалява риска от пигментации след процедурата.

Може ли да правя лазерна епилация и да ходя на солариум?

Не се препоръчва лазерна епилация 3 дни преди и след солариум. След този период вече можете да се подложите на процедурата без риск за Вашата кожа.

През какъв период от време са правят процедурите?

Космите могат да бъдат унищожени, само когато се намират в своята активна фаза на растеж – т.нар. анагенна фаза. По едно и също време около 10-15% от космите по човешкото тяло се намират в тази фаза. Анагенната фаза на растеж на космите на краката трае между 60 и 90 дни. На лицето – горна устна, брадичка, бакенбарди – тя е период от 30-40 дни, а на подмишниците, ръцете и интимната област – 45-60 дни. Спазването на тези времеви периоди, в зависимост от зоната, която третирате, ще Ви гарантира дълготраен резултат.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е безболезнена. Единственото усещане, което може да се появи по време на сесията е леко боцкане и затопляне.

Има ли противопоказания?

Лазерната епилация не се препоръчва при бременност и кърмене, както и при някои онкологични заболявания, епилепсия, рани или екземи в зоната на третиране. Преди започване на процедурите наш терапевт ще Ви консултира, като по време на консултацията, ще отговори на всичките Ви въпроси и ще Ви запознае с всички особености на процедурата. Ще обсъдим заедно всички противопоказания и ще Ви бъде предоставен формуляр за информирано съгласие, който да подпишете.

Как да се подготвя за процедурата?

Има няколко условия, които е хубаво да спазвате, защото те са важни за Вашата безопасност. Не се епилирайте с кола маска или домашен епилатор месец преди лазерна епилация. Същото важи и за отскубване на космите с пинсета. Препоръчително е да избръснете гладко косъмчетата, в зоната, която ще се третира, 24 часа преди процедурата.

Какво трябва да правя след процедура лазерна епилация?

Препоръчваме използването на слънцезащитен крем с фактор SPF50+ върху зоните, които епилирате, независимо дали е лято или зима. Хубаво е слънцезащита да се поставя целогодишно, най-вече върху лицето.

Препоръчваме още да се избягват горещи вани, масажи, сауни, парна баня 2-3 дни след процедурата. Космите започват да падат най-рано след 5-10 дни. Не се опитвайте да ги отскубнете. Те ще опадат по естествен път.

Нашите клиенти

Вижте какво казват нашите клиенти за нас. Доволните клиенти са нашата най-голяма награда, затова винаги се стремим да изпращаме нашите клиенти усмихнати и щастливи.

Аз съм един от първите клиенти на Nude Aesthetic. Спечелиха ме с това, че са много внимателни към клиентите. Почувствах се специална и разбрана. А резултатите от лазерната епилация са наистина невероятни - забравих какво е да имаш косми! Благодаря ви Nude Aesthetic! ❤️❤️❤️

Наталия Стоянова

Аз избрах да се доверя на Nude Aesthetic Center , тъй като преди ходих в друг център и направих няколко процедури за врата си и нямах желания ефект, реших да опитам една процедура при Nude Aesthetic Center и останах много доволен от техния резултат и професионализъм и реших, след като има толкова добър резултат да подложа тялото си на повече зони.

Николай Чакалов

Позволявам си да отделя няколко минути от времето си ,защото рядко се случва да попадна на място, към което да нямам забележка. Аз съм голям критик и трудно нещо може да ме впечатли, но Nute Aesthetic успяха! Правих си лазарна епилация и още от първата процедура резултатът беше феноменален. Към днешна дата, вече нямам нито един косъм на третираните зони! Преродих се! Няма никаква болка по време на процедурата! Чистотата в центъра и обслужването са най-високо ниво. Благодаря ви Nude Aesthetic за старанието, отношението и професионализма. Личи си, че сте положили необходимите усилия, за да сте на това TOP ниво. Продължавайте в същия дух!

Боряна Неделчева

Много професионално отношение и страхотна обстановка.😍 Останах много приятно изненадана. Препоръчвам!😇

Алекс Въглярска

Nude Aesthetic Center ме спечели с това, че винаги ме посрещат със същата усмивка, както при първото ми посещение в салона. В комбинация с приятната атмосфера, индивидуалният подход и отношение към всеки клиент, компетентността, екипът от професионалисти и високото качество на продуктите, с които работят - те са ненадминати!

Мария Котузова

Любимото ми място, на което се чувствам специална и обгрижвана - Nude Aesthetic Center! Страхотни сте! ❤️

Биляна Малджиева
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина