Ето защо Мисис България 2018 се довери на нас!

Да привлечеш вниманието на жена, която знае точно, какво иска и се изправя смело срещу предизвикателствата е истински комплимент за нас. Лидия Янева, носителка на титлата „Мисис България 2018“ е не просто изключително красива дама, но и пример за човек, който постига успехите си чрез много работа и концентрация в детайлите. Тя е напълно наясно, какво точно търси като резултат и ние сме щастливи, че можем да отговорим на високите ѝ критерии.

АПАРАТУРА

На първо място, това е апаратурата, с която работим. В Nude Aesthetic използваме последно поколение диоден лазер Elysion-Pro, с който могат да бъдат работени всички фототипове на кожата. Какво означава това? Това ни позволява да работим върху тъмна кожа и кожа с тен. Реално, можете да извършвате процедурите по всяко време на годината. Единственото ограничение е: три дни преди и три дни след лазерната епилация да не се излагате на активно слънце (плаж, солариум).

Едно от най-важните неща при диодният лазер Elysion-Pro е, че той е изключително ефективен. Дължината на вълната от 810nm, прониквайки дълбоко унищожава космените фоликули дори и да не ги виждате (не е необходимо косъмът да е пробил над повърхността на кожата, за да бъде отстранен). А резултатът е видим още след първата процедура – космите започват просто да падат сами.

Какво е усещането? Апликатораът на Elysion-Pro е снабден със система за охлаждане Crystal freeze. При нея кожата се предпазва от топлината едновременно с излъчването на импулсите и по този начин се предотвратява прекомерното загряване на кожата. Тя също така позволява третираната област да бъде предварително охладена, като апликаторът се плъзга върху кожата преди да започне излъчването и охлажда кожата след всеки импулс. Благодарение на това лазерната епилация като усещане е безболезнена.

ТЕРАПЕВТ

Освен висококачествената апаратура, с която работим в Nude Aesthetic, вторият компонент за постигането на трайни резултати е терапевтът. Много е важно терапевтът да върши работата си изцяло насочен към клиента. От подробната консултация преди процедурата, през познаване на досието на всеки клиент, умение за настройване на точните параметри за работа с апарата и до насочващите въпроси по време на процедурата. Всеки клиент получава индивидуално отношение от висококвалифицираният персонал на Nude Aesthetic.

РЕЗУЛТАТ

Комбинацията от качествена апаратура и добър терапевт води и до най-важното за всеки клиент – резултатът. Един от най-честите въпроси е: „Колко процедури ще ми бъдат необходими за постигане на най-добри резултати?“. Нека първо уточним какво означава „най-добър резултат“. При спазване на графика за процедурите (в зависимост от третираната зона, времето за растеж на косъма в анагенна фаза е различно), лазерната епилация премахва над 90% от космите перманентно! Вторият логичен въпрос е „Какво е анагенна фаза?“. Анагенна фаза се нарича активният етап от растежа на косъма. Това са 15-20% от космите по тялото ни в този момент. И това ще са космите, които ще се повлиаят от процедурата. Космите в торса навлизат в анагенна фаза след 45 дни, по краката и ръцете – след 60 дни, докато тези по лицето – след 30 дни. Т.е. това е времето между процедурите за различните зони, което се спазва, за да бъдат ефективни.

Колко процедури ви трябват? Това зависи от генетични фактори, пигмента и дебелината на косъмчетата, както и от хормоналният баланс. Т.е. това е строго индивидуално при всеки човек. Най-общо може да се каже, че за достигане на най-добър резултат са необходими между 6 и 8 процедури.

Прочетете още за процедурата лазерна епилация тук >>

Ако и вие искате да се почувствате специална, да получите най-доброто отношение и да се радвате на най-добрите резултати, доверете се на нас, както го направи Мисис България 2018!

Мисис България 2018 избра лазерната епилация в Nude Aesthetic

запиши час за консултация
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина