Какво ще спечелите от лазерната епилация на подмишниците?

Нека си признаем – една от най-неприятните зони за обезкосмяване е подмишниците. Ако ги бръснем, на следващият ден вече са побили нови косми. Да не забравяме и онова особено неприятно чувство на дразнене и сърбеж, докато избиват. Друг вариант да се отървем от тях е да ги скубем, но това боли! Плюс това, скубането много често води след себе си до врастване на косъмчетата. Усещането е „прекрасно“ – болезнено, растящо, гнойно топче, което при всяко движение на ръката напомня за себе си.

Чудите се има ли ефективно решение? Да има! Ние в Nude Aesthetic можем да ви помогнем да забравите за досадното окосмяване. Какво ще спечелите от лазерната епилация на подмишниците?

По-малко пот и по-малко неприятна миризма

Питали ли сте се някога защо имаме окосмяване под мишниците? От биологична гледна точка причините са няколко :

 • да предпазва от UV облъчване лимфните възли;
 • да намали триенето и съответно да предпази чувствителната кожа;
 • да привлича противоположния партньор- космите задържат потта и миризмата става по-силна.

В днешно време, при наличието на хиляди парфюми, дезодоранти, рол-они, спрейове и т.н., миризмата на пот не е признак за сексуална активност, а по-скоро за лоша хигиена. Но дори и да се стараем да поддържаме добри хигиенни навици, започнат ли да израстват космите под мишниците миризмата неминуемо се засилва.

Зоната под мишниците е една от най-бързо повлияващите се от лазерната епилация, която предлагаме в Nude Aesthetic. Нашите клиенти споделят, че още след 2 – 3 процедури окосмяването се редуцира до 70 – 80%. При завършване на цикъла от 6 процедури, някои клиенти се радват на напълно гладка кожа повече от година!

По-малко жълти петна по дрехите

Колко често сте губили в борбата с жълтите петна по дрехите и се е налагало да изхвърлите любимата си блуза? Логиката е напълно ясна – колкото повече пот задържаме, толкова по-силни петна се образуват по дрехите ни. И това е само един от плюсовете, които следват след като постигнете трайно обезкосмяване чрез лазерна епилация.

По-голяма свобода и самочувствие

Искате да си облечете любимата рокля без ръкави или новото потниче, но се преитеснявате, че ако си вдигнете ръцете ще се видят побилите косми… Всички знаем колко неприятно сиви изглеждат подмишниците, когато побиват космите. Е, това е проблем, който спокойно можете да го сложите в графа „решени“, след като завършите курса за лазерна епилация под мишниците в Nude Aesthetic. Същевременно ще се любувате на онази нежна, гладка и мека кожа, която сте постигали само веднага след бръснене. Не е ли чудесно?

Забравете за обърнатите косми

Бръснене, кола маска, епилиране… какъвто и метод да сте използвали до сега, неминуемо сте се сблъсквали с проблема „врастнал косъм“. Освен, че е болезнено и естетически неприятно (много често забират), може да бъде дори опасно и да се наложи хирургически отстраняване на проблема. Възможно ли е повече да не ви се случва това? Разбира се – ако нямате косми, няма как да се получи врастване!

 

Наистина ли е толкова хубаво, колкото звучи?

Отговорът е ДА! А ето и какво да очаквате от лазерната епилация в Nude Aesthetic:

 • БЕЗБОЛЕЗНЕНО – професионалният лазер Elysion Pro има специална охлаждаща технология, вградена в апликатора му, която поддържа постоянна температура от 5 градуса по Целзий на повърхността на кожата;
 • БЪРЗО – процедурата отнема не повече от 6 – 10 минути;
 • МАЛКО ПРОЦЕДУРИ ЗА ГОЛЯМ РЕЗУЛТАТ – необходим е курс от 6 – 8 процедури за завършване на цикъла, като първите се правят през 45 дни, а с редуциране на космите, периода се увеличава на 60 дни;
 • МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРЕЗ ЛЯТОТО – тенът на кожата не е проблем, тъй като Elysion Pro работи с всички фототипове кожа от 1 до 6;

Лазерна епилация на подмишниците

Подарете си комфорт и дайте на тялото си това, което заслужава – гладка и неузнаваема кожа! Запишете час за безплатна консултация с наш терапевт!

Прочетете повече за процедурата тук >>

запиши час за консултация
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празнаВръщане към магазина