Двойна брадичка – решението, което търсиш е тук

Имате ли двойна брадичка? Тя е най-забележима, когато си наведем главата надолу или приберем челюстта към шията. В същността си, това представлява струпване на мастна тъкан, т.нар. субментална мазнина, в ъгъла между долната челюст и шията. Наличието на двойна брадичка е проблем, преди всичко от естетичен вид, но не бива да пренебрегваме негативните емоции, които носи на притежателя си.

Искате да се отървете от двойната брадичка и какво правите? Питате приятели, търсите в Гугъл информация, изпробвате методи, за които сте чували някога някъде. Някои от вас са стигнали до процедурата, която предлагаме за премахване на двойна брадичка с VelaShape III. За вас статията ще е по-скоро забавна, тъй като вече сте се уверили, че процедурата с VelaShape III наистина премахва двойната брадичка, докато другите методи са единствено митове и легенди. На тези от вас, които още се чудят как да се справят с двойната брадичка, ви предлагаме да се запознаете първо с някои от техниките, които се предлагат масово в интернет, за да разберете сами как действат и защо единствено с Velashape III  можете да постигнете желаният резултат.

Резултат от една процедура Двойна брадичка с VelaSHapeIII

Резултат от една процедура Двойна брадичка с VelaSHapeIII

*Още снимки на РЕЗУЛТАТИ можете да разгледате тук: РЕЗУЛТАТИ АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ

Виждали ли сте как някои хора се потупват периодично под брадата? А за израза „целуни жирафа срещу двойна брадичка“? Методите, които се прилагат масово срещу образуването или за намаляването на двойната брадичка са всевъзможни. Ако напишете „премахване на двойна брадичка“ в Гугъл ще се замислите дали не е по-лесно да извикате някой шаман да ви поръси с билките си и да изпее една молитва към божествата, за да я премахнат. Ето и топ 5 на митовете за премахване на двойната брадичка:

Мит 1: „Целуни жирафа“

 

Доста забавна теория, според която е достатъчно да правите серия от упражнения, изразяващи странни лицеви деформации, които по-вероятно да ви докарат бръчки на лицето, от колкото да ви отърват от двойната брадичка. Нека споделим най-популярното сред упражненията, известно като „целуни тавана“ или „целуни жирафа“:

„Изправяте гърба, отпускате ръцете в раменете си, накланяте

 

 глава назад и гледате нагоре към тавана(освен, ако нямате жираф под ръка..). Следващата стъпка е да се опитате да го „целунете“ – свивате устнит

 

е си в целувка и ги издавате най-много напред (т.нар. „муцка“). По този начин трябва да усетите стягане в областта на цялата шия и брадичката. Задържате за 5 секунди, след което отпускате устните и връщате брадичката в изходна позиция. Правят се две серии от по 15 повторения всяка.“

Много жени обичат да правят всеизвестната сред любителките на селфита „муцка“  и сериите са доста по-дълги от 15 повторения дори, а

 

ко вземем предвид заснемането на само една фотосесия. За жалост това „упражнение“ не ги е спасило от двойната брадичка. Явно този метод не работи.

Мит 2: Народна медицина

 

Потупване с мокра кърпа под брадичката. Разбира се, в съвременната версия кърпата е изключена и потупването се извършва с пръсти. Още по-модерният вариант включва редуване между потупване и масаж с кръгови движения. Трябва да върви с предупреждение: „Прилагането на този метод може да се превърне в навик и дори да започнем да го извършваме несъзнателно – докато водим разговор, шофираме

 

, чакаме на опашка в супермаркета и т.н.“

Наистина, този метод би могъл леко да подобри кръвообращението, но за жалост няма как да повлияе на телесните мазнини.

Мит 3: Масажор

 

Представлява малък уред с пружини, който опирате на горната част на гърдите и поставяте брадичката си върху него. Упражнението се състои в това да си отваряте и затваряте устата с такава сила, че да успеете да натиснете пружината над

 

олу. Нещо, което не само, че не е приятно, но и напряга ставите на челюстта. Скорошно проучване доказа, че дори дъвченето на дъвки влошава състоянието на челюстта, тъй като това е неестествено продължително третиране на дъвкателния механизъм. Ако се откажете от това упражнение, има и второ, което представлява натискане с цялата глава за 2 минути. По-голяма вероятност има да прещипете нерв, от колкото да подобрите състоянието на двойната брадичка.

Упражнения като отваряне и затваряне на устата (без

 

 

подсилване на натиска с масажори!), накланяне и кръговидни движения на главата, действително са полезни за укрепване на мускулатурата на врата и за подобряване на кръвообращението. Но отново, не са достатъчни за премахване на мастните депа, натрупани в двойната брадичка.

Мит 4: Маска срещу двойна брадичка

Рецептите за маски срещу двойна брадичка са прекалено много, но най-често се състоят от белтъци, мляко, мед, мента и масла (какаово, кокосово или от пшенични зародиши).

Истината е, че действието на такива маски се състои в масажните движения, с които се нанасят и по този начин се подобрява кръвообращението в областта. Ако се използват постоянно хидратират и подхранват кожата. Но те не могат да стим

 

улират процес на неокологенеза и съответно няма как наист

 

ина да доведат до прибиране на отпуснатата кожа.

Мит 5: Само при проблем с теглото се получава двойна брадичка

В този мит можете да се убедите и сами, ако за един ден обърнете повече внимание на хората около вас и най-вече на проблемната зона – двойна брадичка. Ето най-честите причини за появата на двойна брадичка:

 

 

  1. Промяна в телесното тегло – да, промяната в телесното тегло много често води до двойна брадичка. Особено ако има резки промени в килограмите – кожата се отпуска, губи своята еластичност и позволява да се натрупат подкожни мазнини. Но подкожна мазнина може да се натрупа в тази област дори, ако сте съвсем слаби. Най-често това е неправилна стойка, която води до отслабване мускулите на врата и шията.
  2. Генетична предразположеност – Това, от което не можем да избягаме е заложеният в нас генетичен код. Може цял живот да сме слаби и да се грижим старателно за зоната под брадата и въпреки това да се появи неприятната двойна бадичка.
  3. Напредване на възрастта – синтеза на колаген намалява с възрастта, което води до отпускане на кожата. В същото време с годините има някакво натрупване на подкожна мазнина, тъй като когато организмът се изчиства, двойната брадичка е от последните зони, до която стига.

 

Премахване на двойната брадичка – РЕШЕНИЕТО

 

Премахването на струпаната мастна тъкан не е единственият проблем, с който трябва да се справим, за да се избавим от неприятната двойна брадичка. Отслабването в тази толкова деликатна зона, може да доведе до отпускане на кожата. И тук идва РЕШЕНИЕТО – VelaShape III. Апаратът съчетава двуполюсна радиочестота и инфрачервена светлина, които загряват мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри в дълбочина. А вакуум осигурява точната доставка на енергия. Това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. VelaShape III е единственият апарат в света, за който чрез клинични проучвания е доказано, че помага за синтеза на напълно нов колаген в кожата. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и процес на ремоделиране, за да се намали ефективно размерът на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Резултатът от приложената терапия с VelaShape III е: премахване на двойната брадичка, като същевременно кожата е прибрана и има естествено гладък и стегнат вид. А вие ходите с гордо вирната брадичка, каквото е и самочувствието ви след терапията!

 

запиши час за консултация
error: Content is protected !!
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина