Сезонът на ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ е тук! Защо да започнете с процедурите точно СЕГА?

Ако лазерната епилация имаше девиз, вероятно щеше да бъде „Златна есен – златни резултати!“

Дните започват да стават по-къси, лятното слънце малко по-слабо и може би вече сте опаковали късите си панталони и потници и сте ги сменили с нещо по-топло спрямо сезона. Но ако цяло лято сте обмисляли лазерна епилация, сега наистина може да е най-доброто време да го направите. Повечето хора са склонни да търсят лазерна епилация в началото на лятото. Но преходът от лято към есен може да бъде много по-удобно време да насрочите първата си процедура и ето защо:

По-лесно ПЛАНИРАТЕ ГРАФИКА на посещенията си

При записване на час за лазерна епилация в Nude Aesthetic Center се съобразяваме най-вече с две неща – вашият график (до колкото може да бъде планиран за напред) и фазата на растеж на косъма в третираната зона. Но през лятото по-често има извънредни обстоятелства, които не зависят от нас:

 • Излагане на активно слънце 

В Nude Aesthetic Center извършваме процедурите лазерна епилация с диоден лазер последно поколение Elysion-Pro, с който можем да работим върху кожа с тен. Единственото условие е да няма излагане 3 дни преди и 3 дни след процедурата на активно слънце, като плаж или солариум. Но през лятото, „излагане на активно слънце“ може да се случи и без да сме били цял ден на плаж. Наслаждавайки се на топлото време е възможно да превърнем една кратка разходка в целодневен престой под жаркото слънце. Това е нещо, което трябва да вземем под внимание като „излагане на активно слънце“ особено, когато става въпрос за откритите зони по тялото (ръце, крака, лице);

 • Процедурите лазерна епилация се извършват върху чиста кожа

Много често през лятото се стараем да подчертаем тена си като използваме автобронзант или лосион с брокатени частици. Наличието на изкуствен тен или лосион за подсилване на тена възпрепятстват извършването на процедурата, тъй като лазерната епилация се извършва върху чиста кожа;

 • Спазване на анагенна фаза на растеж на косъма

За да бъдем най-ефективни съобразяваме процедурите спрямо анагенната (или тъй-наречената активна) фаза на растеж на косъма спрямо зоната, която третираме. През летният сезон освен планираните почивки, много често имаме възможността да се отдадем и на някоя непредвидена, която може да съвпадне със записаният час за лазерна епилация.

Ще бъдете НАПЪЛНО ГОТОВИ да посрещнете следващия летен сезон

За достагане до най-добри резултати, а именно – над 90% перманентно унищожаване на косъмчетата е необходимо да се направи курс от 6 до 8 процедури. Процедурите се правят през интервал от време, съобразен с анагенната фаза на растеж на косъма в третираната зона:

 • ЛИЦЕ – интервалът между процедурите е от 30 до 40 дни. Включват се всички зони от лицето, които могат да бъдат третирани като горна устна, брадичка, бакенбарди, скули, включително врат и шия.

 

 • ТОРС – интервалът между процедурите е от 45 до 60 дни. Включват се всички зони от тялото, без зона КРАКА и зоните към ЛИЦЕ : ръце, подмишници, гърди, корем, гръб, кръст, рамене, седалище, интим.

 

 • КРАКА – интервалът между процедурите е от 60 до 90 дни. Включва цели крака (бедра, подбедрици, колене, ходила)
Анагенни фази растеж на косми лазерна епилация

Ако започнете сега ще можете да посрещнете следващото лято с гладка и нежна кожа, без раздразнения, зачервявания и обърнати косми. А времето, което ще спестите от всекидневната рутина по обезкосмяване ще можете да го използвате да трупате безценни летни спомени.

Наслаждавайте се на кожата си ЦЕЛОГОДИШНО

През лятото се усеща най-много нуждата от метод за перманентно обезкосмяване, с който да спестим време и нерви. Но ние носим кожата си 365 дни в годината… всяка година…. цял живот! И това е „аксесоара“, за който си струва да се погрижим! Косъмчетата, които побиват след бръснене можем да ги скрием под дрехите, но като се съблечем усещането е неприятно за нас. Болката след кола маска или механична епилация я издържаме веднъж месечно, но защо да се подлагаме на нещо, което не само ни причинява дискомфорт, но и резултатите са нетрайни? Врастнали косъмчета, обриви, зачервяване – нужно ли е да продължаваме да подлагаме кожата си на последствията от класическите методи за обезкосмяване?

Ако обичате себе си и искате да се чувствате целогодишно добре в своята кожа, тази есен си подарете трайно гладка и нежна кожа с процедурата лазерна епилация в Nude Aesthetic Center!

Тази есен ще започна процедури лазерна епилация

Искате да научите повече за процедурата лазерна епилация в Nude Aesthetic Center? Прочетете тук или запишете час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с наш терапевт през формата!

запиши час за консултация
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празнаВръщане към магазина