ПРЕДИЗВИКАЙ СЕБЕ СИ: ПО-МАЛКА обикола за по-малко от 1 МЕСЕЦ

В интернет пространството е пълно с тренировки, диети, масажи, кремове, процедури за по-малка обиколка и да не забравяме „вълшебните“ хапчета за отслабване, които ни обещават да направим тяло на супермодел. В крайна сметка дори да има ефект, той обикновено е съпроводен с големи ограничения, строг режим и почти винаги има странични ефекти, които не са благоприятни за нас.

Ние от Nude Aesthetic сме привърженици на активният начин на живот и здравословното хранене, но само до колкото това ни носи удовлетвореност и щастие. За това ще ви покажем как да промените живота си за по-малко от месец, без да усещате промяната като тежест, а същевременно да постигнете резултата, за който отдавна мечтаете : отслабване и по-малка обиколка!

Първото и най-основно нещо – трябва да искате да го направите! Трябва да искате промяната, след която ще можете да влезнете в онези дънки, да си купите прилепналата рокля или да си направите фотосесията по бански на плажа.

Velashape III – най-известната неинвазивна процедура в света

Решили сте, че искате да се впуснете в предизвикателството и за по-малко от месец да намалите своята обиколка и да започнете да се чувствате великолепно в своята кожа. Искате да се доверите на най-добрата процедура за намаляване на обиколката, дълготрайно редуциране на целулита, стягане и регенериране на кожата. Но дали процедурата ще е достатъчна?

След десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, VelaShape III е най-известната неинвазивна процедура в света. Едно скорошно клинично проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см. Но какво представлява самата процедура? От къде идва този невероятен ефект?

По-малка обиколка след шест процедури с VelaSHape III

Два месеца след курс от шест процедури, резултата продължава да се развива: -11,5 см обиколка на корема; -6,5 см обиколка на бедрата.

Начин на действие на VelaShape III

Чрез контролирано загряване на подкожната тъкан се задействат процеси по стимулация на синтез на нов колаген, стягане на съществуващи колагенови фибри, както и механично притискане на мастните клетки, което води до намаляване на техният обем. Същевременно масажните ролки на VelaShape III подобряват лимфният дренаж и помагат за извеждане на токсините от тялото посредством лимфата и черния дроб. (Прочетете повече за процедурата с VelaShape III : https://nude-aesthetic.bg/procedure/velashape/)

По-малка обиколка още след първата процедура

Веднага можете да усетите, че кожата е по-гладка на допир. А при следващото посещение ще разберете колко сте свалили от Вашата обиколка и каква е разликата в сантиметри! Преди всяка процедура, третираната зона се измерва. Математиката е най-точната наука и вие ще се убедите сами, че любимият ни знак е „минус“ – минус целулит, минус отпусната кожа и минус обиколка в сантиметри!

На въпросът дали процедурата е достатъчна – да, ние ще направим всичко за вашето тяло. Най-хубавото при процедурите с VelaShape III е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват дълго. Причината се крие в стимулирането на процеса на синтез на нов колаген. Но за най-добри резултати, ние от Nude Aesthetic ще ви препоръчаме да последвате една много вярна житейска философия –  „Ние сме това, което правим и това, което ядем“.

„Това, което ядем“ или нашата дневна КОНСУМАЦИЯ

Да започнем с това, което ядем. Живеем в забързано ежедневие, отделяме малко време за хранене и често се задоволяваме с „каквото има под ръка“. Не винаги имаме възможност да си сготвим домашна храна. Има случаи, в които шокираме организма си и ядем по веднъж на ден.

Колкото и невъзможно и трудно да изглежда да вкарате в ред хранителният си режим, ние от Nude Aesthetic ще ви предложим някои елементарни хитрини, с които без усилия ще балансирате диетата си:

 • Пийте вода – желателно е по 2 литра на ден. Водата ви засища, подобрява метаболизма и помага за отвеждане на токсините от организма (повече за ползите от пиенето на вода можете да прочетете тук);
 • Ограничете всичко тестено – ще се изумите колко бързо се задейства процеса на отслабване единствено след изключване на тестеното от менюто ви. И ако мислите, че ще останете гладни – пийте 1 чаша вода преди ядене и нуждата от филийка хляб ще изчезне;
 • Не се хранете късно вечер – старайте се да не се храните след 20:00ч вечерта. Ако много ви пристърже корема, заложете на нещо леко като плод или салата.
 • Следвайте поговорката: „Закуската изяж сам, като егоист. Обяда сподели с приятели. Вечерята дай на врага си.“

„Това, което правим“ или нашата дневна АКТИВНОСТ

Следва това, което правим. Всеизвестно е, че средната дневна енергийна нужда на човек е от 2000 калории. Но това, разбира се е различно за всеки човек. Зависи от различни фактори, като пол, височина, възраст и физическа активност.

Ние от Nude Aesthetic съветваме да добавите лека активност в ежедневието си, която да не отнема време или да ви ангажира с планиране както при силови тренировки. Целта е да насърчите собственото си тяло да подобри метаболизма си, както и да повдигнете тонусът и настроението си. Например: ходете пеша до работа, ако имате възможност (15 минути ходене = 50 калории); пускайте си любимата музика и танцувайте, докато чистите (20 минути танци = 90 калории); качвайте стълби, вместо да ползвате асансьор (5 минути = 40 калории). И не забравяйте, че това го правите единствено и само за себе си – вие ще се наслаждавате на по-малката си обиколка!

А за тези, на които им е интересно да изчислят с точност колко калории изразходват на ден и как допълнително да стимулират процеса на отслабване, ви предлагаме

ФОРМУЛАТА НА ХАРИС БЕНЕДИКТ :

 • Базов дневен калориен прием при мъже

66 + (13.7 х маса в килограми) + (5 х височина в сантиметри) – (6.8 х възраст в години)

 • Базов дневен калориен прием при жени

655 + (9.6 х маса в килограми) + (1.8 х височина в сантиметри) – (4.7 х възраст в години)

Например за 25-годишно момиче с тегло 67 кг. и с височина 162 см, калорийният баланс ще изглежда така:

655 + (9.6 х 67) + (1.8 х 162) – (4.7 х 25) = 1472,1 калории

Полученото по този начин число представлява дневният калориен минимум.

За да изчислите от колко калории се нуждаете, за да поддържате теглото си, трябва да умножите полученият калориен минимум по коефициента на физическата си активност:

 • 1,2 – заседнал начин на живот(живот и ежедневие с малко движение или тренировки);
 • 1,375 – слабо активен начин на живот(живот и ежедневие с леки, тонизиращи тренировки и занимания, 1 до 3 пъти седмично);
 • 1,55 – умерено активен начин на живот(живот и ежедневие с умерено тежки, редовни ди 3-5 пъти седмично физически занимания);
 • 1,725 – много активен начин на живот(живот и ежедневие със тренировки до 6-7 пъти седмично);

Ако приемем, че 25-годишното момиче предпочита да ходи пеша до работа, то тя има слабо активен начин на живот и необходимият ѝ дневен калориен прием ще бъде:

1427 х 1,375 = 1962 калории

 

РЕЗУЛТАТ ОТ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Ако се впуснете в предизвикателството сега, след месец ще се будите с чувство на удовлетвореност, ще гледате с усмивка стройната си фигура в огледалото и ще стъпвате със самочувствието на човек, който знае как да постигне целите си – отслабване и по-малка обиколка!

И не забравяйте – една сесия с VelaShape III освен, че е приятна и отпускаща, трае между 30 минути и 1 час, което я прави подходяща за извършване в обедната почивка!

 

запиши час за консултация
0
  0
  Твоята количка
  Твоята количка е празнаВръщане към магазина