Резултати

Най-сигурният начин да се убедите в ефекта, който ще постигнете след процедурите в Nude Aesthetic е да ги опитате лично. Но знаем, че доверието се печели, когато на лице има резултати. Именно по тази причина проследяваме заедно с вас резултатите след всяка процедура.

Какви резултати да очаквате след процедури ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ в Nude Aesthetic?

Резултатите са видими още след първата процедура. В зависимост от зоната, която е третирана, косъмчетата ще започнат да опадат след една до три седмици. Опадат само космите, които сме унищожили, т.е. тези, които са били в активна (анагенна) фаза на растеж. Може да подпомогнете процеса като използвате скруб за тяло, с който да свалите мъртвите косми по-бързо. Друго нещо, което ще наблюдавате е забавен растеж на космите.

Резултат на зона "ГЪРДИ" след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro

Резултат на зона „ГЪРДИ“ след една процедура лазерна епилация с Elysion-Pro в Nude Aesthetic

*Разгледайте още снимки с резултати в галерията ни ТУК

Важно е между процедурите да не отскубвате космите! При лазерната епилация унищожаваме косменият фоликул и ако космите са отскубвани, процедурата няма да бъде ефективна.

Също така е важно да идвате на процедури, в посоченият от терапевта диапазон, за да постигнем оптимални резултати – над 90% перманентно унищожаване на космите!

След всяка процедура космите стават все по-малко като протокола за постигане на най-добри резултати е 6 процедури. Разбира се, всеки човек е различен и резултатите могат да зависят от наличието на други фактури, като хормонални нарушения например. За това и нашият подход към всеки клиент е индивидуален и се стараем да получите желаните резултати по най-добрия и изгоден за вас начин.

Колко време трае резултата? Ще го кажем по този начин – независимо колко процедури сте си направили, космите, които сме унищожили изчезват завинаги. А ако имате завършен пълен курс, веднъж годишно се прави поддържаща процедура и то при необходимост, ако има събудени нови косъмчета. 

Какви резултати да очаквате след АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ с VELASHAPE III в Nude Aesthetic?

Резултатите от Velashape III не само се виждат още след първата процедура, но и продължават да се развиват седмици наред. Защо? Още при първата процедура ние стимулираме фибробластите да произвеждат нов колаген. Разбира се, резултатите, които можете да постигнете след пълен курс ще бъдат много по-добри. Клинични проучвания доказват, че след последната процедура производството на нов колаген продължава до 10 седмици!

Резултат след втора и след четвърта процедура с VelaShapeIII

След втора и след четвърта процедура СЕДАЛИЩЕ И БЕДРА с VelaShapeIII в Nude Aesthetic. Краен резултат: -13см обиколка на седалището; – 6см обиколка на бедрата.

*Разгледайте още снимки с резултати в галерията ни ТУК


Колко процедури е необходимо да си направите? В зависимост от нуждата на зоната – от 2 до 4 процедури. Какъв резултат да очаквате? Редуциране на целулита, намаляване на обиколката, подобряване състоянието на кожата – нейната плътност, еластичност и стегнатост.

Необходимо ли е да спазвате някакъв режим на диета или спорт? Винаги подкрепяме желанието на нашите клиенти да подсилят ефекта като паралелно спортуват и приложат някакъв хранителен режим. Но това не е задължително условие за постигане на посочените по-горе резултати. Единственото, което трябва да спазвате е да приемате достатъчно количество вода – препоръчваме 2 литра на ден. 

 

0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина