Какво е VelaShapeIII ?

VelaShape III е иновативна технология, предназначена за оформяне на тялото, намаляване на обиколката, редуциране на целулита и подобряване на текстурата на кожата. Този апарат съчетава няколко технологии в една процедура, за да предостави цялостно и ефективно решение за тялото.

Как повлиява целулита VelaShapeIII

Антицелулитната процедура с VelaShape III : намалява обема на мастните клетки; освобождава лимфата и подобрява кръвообращението; помага за изхвърлянето на натръпаните отпадъци от организма.

Ето как работи технологията на Velashape III:

Радиочестоти (RF): Двуполюсната радио честота, прониква в дълбочина до 15 мм в тъканите, където генерира топлина. Този топлинен ефект стимулира метаболизма и насърчава синтеза на нов колаген (неокологенеза), което допринася за стягане и оформяне на кожата.

Инфрачервена Светлина (IR): Инфрачервената светлина, която нагрява тъканта до 3 мм, стимулира термичната енергия в тъканите и улеснява проникването на RF, разграждането на мазнините и стягането на кожата.

Вакуум Масаж: Вакуумната технология на Velashape III предоставя масаж, който подпомага кръвообращението и лимфния дренаж. Този процес помага за отстраняване на токсини, намаляване на отока и подобряване на текстурата на кожата.

Масажиращи Ролки: Специално проектираните ролки в съчетание с вакуума подпомагат допълнително масажа и стимулират кръвообращението. Това подпомага разграждането на мазнините и изглаждането на кожата.

Тази патентована ELOS технология на VelaShapeIII е перфектната комбинация, която води до:

  • дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри;
  • увеличаване кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген;
  • стимулиране активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Структура на целулит или т.нар. портокалова кожа

Какво да очаквате от процедурата с Velashape III:

Оформяне на Тялото: Процедурата подпомага оформянето и стягането на тялото, особено в области като бедра, корем, паласки, ръце, седалище и двойна брадичка.

Намаляване на Целулита: В световен мащаб са направени над 5 млн. антицелулитни процедури с Velashape III , които са с доказан ефект за видимо намаляване на целулита и изглаждане на кожата. Резултатите не само са дълготрайни, но и продължават да се развиват във времето.

Стимулиране на Колагена: Радиочестотните вълни подпомагат стимулирането на производството на колаген, като подобряват еластичността и тонуса на кожата.

Удобство и Безболезненост: Процедурата е комфортна и безболезнена! Няма необходимост от възстановителен период, и можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след сесията.

Преди да започнете процедура с Velashape III:

! В Nude Aesthetic Center винаги препоръчваме предварително консултиране с наш лицензиран естетичен терапевт, за да се определи най-добрата терапия спямо вашият конкретен случай, брой процедури и какви резултати може да очаквате !

Разгледайте нашата галерия от снимки с резултати на наши клиенти тук:

РЕЗУЛТАТИ АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ

Запишете час за безплатна консултация с наш терапевт, за да можем да отговорим конкретно на Вашите въпроси!

 

запиши час за консултация
error: Content is protected !!
0
    0
    Твоята количка
    Твоята количка е празнаВръщане към магазина